Binnen 1-3 werkdagen in huis! • NL & BE Levering • Forever Living Distributeur 📦 🚚

Over Mijn Aloë Winkel

Mijn Aloë Winkel is een van de trotse onafhankelijke distributeurs van de producten van Foreverliving. Wij hebben jaren ervaring met de producten en inmiddels een tevreden klantenbestand opgebouwd in zowel Nederland als België. Mijn Aloë Winkel is gespecialiseerd in het aanbieden van dè beste producten van Foreverliving, maar voornamelijk in het persoonlijk advies/gebruik met betrekking tot de producten gezien de, inmiddels alweer, 2 jaar lange eigen ervaring met de producten. 

Wij zijn trots dat wij de producten van Foreverliving mogen aanbieden en hier al vele mensen mee hebben kunnen helpen. Er wordt gestreefd naar de beste natuurlijke bronnen te vinden voor uw gezondheid en persoonlijke verzorging. Wij van Mijn Aloë Winkel delen graag deze fantastische producten met een ieder die daar behoefte aan heeft en wij helpen graag onze klanten naar de beste versie van henzelf! 

Ons Verhaal
Mijn Aloë Winkel heeft inmiddels een ervaring van 2 jaar opgebouwd met de producten. Dit is begonnen doormiddel van eigen gebruik. Dit wekte een enorme enthousiasme op wat resulteerde in aanbevelingen binnen het eigen netwerk. Dit klantenbestand breidde zich snel uit binnen Nederland en België. Gezien de snelle uitbreiding en de vele enthousiaste klanten die wij hebben mogen helpen, is er besloten de producten ook aan te gaan bieden via een webshop 'Mijn Aloë Winkel' was geboren!

Onze missie
De missie van Mijn Aloë Winkel is om nog meer mensen te bereiken met de fantastische producten en nog meer mensen te kunnen helpen naar de beste versie van hunzelf! Wij geloven in de kwaliteit van de producten en vinden een uitstekende klantenservice ook enorm belangrijk. Gezien wij zo achter de producten staan, bieden wij onze klanten een 'niet goed geld terug garantie' van 30 dagen! Ook al weten wij bijna zeker dat u tevreden zult zijn over de producten, gaat onze klantenservice graag met u op zoek naar een oplossing als dit niet zo is.

Waarom Mijn Aloë Winkel?
De voordelen van Mijn Aloë Winkel zijn als volgt:

  • Snelle levering: binnen 1-3 werkdagen bij u thuis bezorgd!
  • De producten worden aangeboden vanuit eigen ervaring en passie. 
  • Een klantenservice die echt gericht is op het willen helpen van de klant naar de beste versie van henzelf!
  • Niet goed - geld terug garantie. 
  • 100% pure Aloë Vera Gel! Het blad niet mee verwerkt.