Binnen 1-3 werkdagen in huis! • NL & BE Levering • Forever Living Distributeur 📦 🚚

Maskne, Huidproblemen Door Uw Mondkapje? Aloë Vera Helpt!

Huidproblemen door het mondkapje: het nieuwe fenomeen Maskne.

Masker op, masker af. Dit maakt al heel lang deel uit van ons dagelijks leven. Hoe langer we het masker dragen, hoe meer de huidproblemen toenemen. Deskundigen hebben het al over het nieuwe masker fenomeen. De nieuwste woordcreatie van de pandemie is een combinatie van acne en het masker (mondkapje). Het resultaat: puistjes, mee-eters en andere huidirritaties. Zelfs een gezonde huid kan onder het masker tekenen van acne ontwikkelen.

Huidproblemen veroorzaakt door het dragen van een mondkapje? U wilt vast weten: Wat helpt? Wat voor soort huidverzorging wordt aanbevolen? Wat kan de huid weer in balans brengen? Kan Aloë Vera mijn huid weer gezond maken? In dit blogartikel geven wij tips voor een mooie huid, zelfs met een mondkapje.

aloe-vera-helpt-tegen-maskne

Waarom veroorzaken mondkapjes huidproblemen?

De eis van het mondkapje wordt steeds algemener. Dat betekent dat we de mondkapjes langer en vaker dragen. Voelt u de effecten al? Uw huid krijgt puistjes en roodheden in het mondkapjes gebied? De reden hiervoor is heel eenvoudig: de huid geeft in principe warmte en zweet af. Maar het normale proces is verstoord.

Head of Operations bij Forever in Duitsland en schoonheidsexpert, legt uit hoe ‘maskne’ zich kan ontwikkelen:
 "De huid is een bijzonder gevoelig orgaan. De buitenste laag, de opperhuid, is als het ware een interface tussen ons en de omgeving. De vochtvoorziening van de huid wordt hier geregeld. Als we een mondkapje dragen, wordt deze uitwisseling verstoord. Het huidzweet verdampt minder gemakkelijk en de buitenste laag van de huid zwelt op. Daardoor kunnen schadelijke stoffen gemakkelijker binnendringen. De activiteit van de talgklieren neemt toe. Dit is op zijn beurt een broedplaats voor bacteriën. Zo ontstaan onzuiverheden. Kortom: De huid raakt in disbalans''.

Huidproblemen door het mondkapje: Wat zorgt voor een mooie huid?

Welke schoonheidsbehandeling is nu bijzonder populair? Een regelmatige gezichtsreiniging is meer dan ooit noodzakelijk voor uw huidverzorgingsroutine. Vooral als u uw mondkapje meerdere uren moet dragen, vertoont uw huid neigingen tot jeuk en roodheid. De toch al droge huid heeft de neiging nog droger en trekkeriger te worden. Vooral nu in deze tijden, behoort een zachte reiniging, inclusief verzorging, beslist tot de dagelijkse routine.
 ''De conditie van onze huid verandert. Dit kan komen door ouderdom, stress of gewoon door het dragen van maskers. Het is dus vooral belangrijk om je huid te ontdoen van vuil, zweet, make-up en verontreinigende stoffen uit de omgeving (vrije radicalen van buitenaf). En doe dit alsjeblieft twee keer per dag! In de ochtend en in de avond.''

Huidverzorging tegen maskne

Zachte reiniging met Aloë Vera kan helpen!

Wij raden aan om op een zachte en natuurlijke manier te reinigen. De Aloë Avocado Gezicht & Lichaamszeep of de Aloë Vloeibare Zeep zijn hier geschikt voor. Ze reinigen mild en verzorgen tegelijkertijd de gespannen en droge gezichtshuid.
Tip: Gewoon met water in uw handen opschuimen, aanbrengen op het gezicht en daarna met veel water afspoelen.
 ''Ik raad vooral de Aloë Avocado Gezicht & Lichaamszeep aan voor de huid die de neiging heeft onzuiver en nogal vet te zijn. Deze zachte reinigingsroutine is over het algemeen goed voor elk huidtype.''

Verzorging tijdens het reinigen is de beste manier om puistjes en acne te voorkomen. Verzorging en reiniging moeten in ieder geval veel vocht geven, zonder de huid onnodig te belasten.
 ''Speciaal voor de conditie van de gemengde huid (droog en vettig) hebben wij de Sonya Refreshing Gel Cleanser ontwikkeld. 39% Aloë Vera Gel en plantenextracten, zoals appelaminozuur, verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden op milde, maar grondige wijze. De verfrissende gel is de ideale gezichtsreiniger voor de gemengde huid. Ook uitermate geschikt voor andere huidaandoeningen.''

Als u iets wilt doen op het gebied van anti-aging terwijl u reinigt, kunt u het beste gaan voor de Infinite Hydrating Cleanser. Deze cleanser bevat zuivere Aloë Vera Gel in combinatie met andere krachtige ingrediënten zoals appelextract, aminozuren uit appels en kokosvetzuren. Deze verwijderen resten vuil op de huid, op een milde wijze.
 ''Voor de gevoelige en rijpere huid raad ik de Infinite Hydrating Cleanser ten zeerste aan. Deze milde reinigingsmelk geeft een echte hydratatieboost. Reinigen zonder uitdrogen, dat is de beste anti-aging!''

Welke verzorging is het beste tegen maskne?

Aloë Vera verzorgt de gestreste, droge en geïrriteerde huid. Vraagt u zich wel eens af hoe u uw huid effectief kunt verzorgen? Welke crème is het beste voor de geïrriteerde huid? Welke verzorging verwent een gestreste huid? Wat maakt het weer mooi en soepel? Voor alle huidaandoeningen wordt verzorging aanbevolen die de huidbarrière versterkt.

''Het voordeel van Aloë Vera, dat kan ik heel duidelijk benadrukken. De natuur zelf levert ons de perfecte grondstof. Aloë Vera is dé vochtinbrenger bij uitstek. De zuiverheid van onze zorgvuldige gewonnen Aloë Vera Gel is dan ook de basis voor al onze schoonheidsproducten. De ingrediënten van Aloë Vera kunnen, samen met andere waardevolle stoffen - zoals hyaluronzuur, jojobaolie of zelfs vitaminen - de huid tot in de diepte verwennen. Dit is een prachtige verzorging. Ik kan het altijd aanraden.''

aloe vera gel tegen maskne

Aloë Vera crèmes tegen Maskne

Een absolute ster op het gebied van huidverzorging is de Aloë Vera Gelly! 85% Aloë Vera voedt de huid met vocht. Dit is absoluut een hoog percentage Aloë Vera in een product.
 ''Een van mijn favorieten aller tijden. De Aloë Vera Gelly is echt een klein wonder uit de tube, zo verzachtend en verkoelend. Ik meng het ook graag met andere crèmes. Als u wilt, kunt u het ook mengen met uw make-up. De Gelly biedt ook verzorgende ondersteuning bij atopische dermatitis, dus is het ook een verzorging voor de gevoelige huid.’’

De Aloë Propolis Crème is ook ideaal voor mannen, vrouwen en kinderen. Hier komen verschillende factoren samen: Aloë Vera Gel samen met bijen propolis, vitaminen, kamille en oliën resulteren in een uitstekende verzorging en bescherming speciaal voor de droge en geïrriteerde huid. De optimale verzorging voor de pijnlijke en schrale huid. Ideaal voor het hele gezin.

Ook een van de absolute favoriete producten is de Alpha E Factor Olie. Deze mag niet ontbreken! Een zeer doeltreffende olie/serum voor de regeneratie van de huid.
 ''Een doffe huid komt letterlijk tot bloei met de Alpha E Factor Olie. Vooral als u lange tijd een mondkapje moest dragen, dan is een druppel van dit heerlijke serum, zachtjes verdeeld over de huid, een absolute zegen. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanraden! Een kleine insider tip: gebruik het ook op gebarsten vingernagels, op uw nagelriemen en in uw haar.''

aloe vera creme tegen maskne

Kusbestendig: de beste lipverzorging met Aloë Vera

Huidproblemen door het mondkapje, dat is één probleem. De andere is het aanbrengen van lippenstift. Door het mondkapje kan dit worden uitgesmeerd over het gezicht. Wie wil er nu voortdurend een uitgesmeerd of een niet goed aangebrachte lippenstift op het gezicht hebben? Om de lippen er toch mooi verzorgd uit te laten zien, moet je deze bijzonder gevoelige zone extra goed verzorgen.
 ''De Aloë Jojoba Lippenbalsem is altijd mijn geheime wapen geweest voor heerlijk gevoede lippen. Op basis van Aloë Vera, jojobaolie en bijenwas, reguleert het, het vochtgehalte van de lippen. Een heerlijke lipverzorging, voor jong en oud. In ieder geval, de mijne is altijd bij me!''