Binnen 1-3 werkdagen in huis! • NL & BE Levering • Forever Living Distributeur 📦 🚚

Waarom zou je dagelijks Aloë Vera Drinkgel moeten drinken?

waarom aloe vera drinken

Waarom zou je het drinken van Aloë Vera Drink Gels moeten toevoegen aan je dagelijkse ochtendroutine?

Aloë Vera is een aloude en welbekende krachtige plant en wordt van oudsher veel gebruikt voor bijvoorbeeld verbetering van de huid en de spijsvertering. Drink een scheutje, ongeveer 120 ml, Aloë Vera aan het begin van je dag voor een goede start!

5 reden waarom je Aloë Vera moet drinken

Hieronder vind je 5 redenen waarom je Aloë Vera drinken zou moeten toevoegen aan je dagelijkse ochtendroutine:

1: Het helpt bij herstel van de spieren

De Aloë Vera plant is zeer vocht inbrengend, en is dus perfect om uitdroging te behandelen of te voorkomen. Nadat je hebt gesport, is het belangrijk om het lichaam gehydrateerd te houden. De zogenaamde rehydratatie is noodzakelijk om de ophoping van melkzuur te voorkomen. Wanneer er meer melkzuur geproduceerd wordt dan je lever aan kan, ontstaat er melkophoping in de spieren. Dit veroorzaakt spierpijn. Drink Aloë Vera Drink Gel na het sporten om uw spieren te helpen herstellen.

2: Aloë Vera bevordert de spijsvertering

Aloë Vera is rijk aan belangrijke spijsverteringsenzymen die helpen suikers en vetten af te breken. Denk onder andere aan de volgende enzymen: aliase, amylase en lipase. Deze enzymen zijn vooral belangrijk voor de vertering van zetmeel en vetten. Bovendien helpt deze krachtige plant het bacteriële evenwicht in uw darmen te neutraliseren en zorgt voor gezonde en gereinigde darmen.

3: Aloë Vera helpt bij ontgiften

Om het lichaam op natuurlijke wijze te zuiveren van gifstoffen, is de gezondheid van de organen van het grootste belang: de lever, longen, nieren, huid, lymfe en darmen functioneren het best wanneer zij voldoende gehydrateerd zijn. Zogenaamde fytonutriënten, die ook in Aloë Vera voorkomen, zijn hiervoor verantwoordelijk. Een gereinigd lichaam zorgt ook voor meer energie, mooiere huid, sterkere nagels en beter haar. Daarnaast zullen voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen in een gereinigd lichaam.

4: Aloë Vera is een boost voor het immuunsysteem

Aloë Vera bevat polysachariden die antivirale, antibacteriële en ontstekingsremmende effecten hebben. Bovendien bevat de krachtige Aloë Vera plant veel vitamine B12. Dit speelt een belangrijke rol bij de ondersteuning van het afweren van bacteriën en virussen.

5: Verbetering van de huid met Aloë Vera

aloe vera huid verbetering

De pure gel, uit het binnenste van het blad van de Aloë Vera plant, werkt ontzettend hydraterend. Dit helpt bij het verbeteren van de huidtextuur, het helpt tegen puistjes en onzuiverheden, maar ook tegen ontstekingen zoals psoriasis en dermatitis.

Bij uitwendig gebruik, bijvoorbeeld als masker, kan Aloë Vera de huid kalmeren of het genezingsproces van wonden bevorderen. Bovendien is aangetoond dat Aloë Vera de collageenproductie ondersteunt, wat helpt het verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Al vanaf ons 25e levensjaar kunnen de eerste tekenen van veroudering tevoorschijn komen. Je verliest vanaf dat levensjaar namelijk ongeveer 1% collageen per jaar.

Bekijk hier ons assortiment van Aloë Vera Drinkgels

Het effect van Aloë Vera Drink Gels

De combinatie van ongeveer 200 actieve bestanddelen van de Aloë Vera Gel, maakt het tot een allround krachtig product op het gebied van beauty en gezondheid. Het mengsel van actieve bestanddelen is zo rijk, omdat de woestijnplant zichzelf moet voorzien van voedingsstoffen die essentieel zijn om te overleven tijdens lange droge perioden.

effect aloe vera drink gel

Aloë Vera ingrediënten bevatten onder andere:

Vitamine A: is essentieel voor het gezichtsvermogen en de ontwikkeling van huid en haar.
Vitamine B: draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen en de celgroei.
Vitamine C: werkt tegen vrije radicalen.
Vitamine E: helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.
Calcium: is nodig voor de opbouw en het onderhoud van tanden en botten.
IJzer: is belangrijk voor de bloedvorming en de immuun afweer.
Kalium: is medeverantwoordelijk voor de regulering van de vochtbalans.
Koper: is bijvoorbeeld betrokken bij de bloedvorming.
Magnesium: regelt, samen met calcium, de werking van zenuw- en spiercellen.
Natrium: is verantwoordelijk voor de overdracht van zenuwimpulsen.
Zink: ondersteunt het immuunsysteem en bevordert de wondgenezing.